Duurloop uitjes

Duurloop- uitjes en duintrainingen

We Run The City organiseert wekelijks duurloop- en duintrainingen voor (licht) half-gevorderden en gevorderden. Deelname is gratis voor iedereen die lid is van Stichting We Run The City. Voor niet leden wordt een kleine vergoeding gevraagd van € 5,-.

Aanmelden! Hoe werkt het?

Je kan je hieronder eenvoudig aanmelden voor één van onze duurloop evenementen. Hier kun je de afstand die je wenst te lopen aangeven, het gewenste tempo, maar ook of je op eigen gelegenheid komt of mee wilt rijden. Ook kun je aanvinken dat je in de WhatsAppgroep wilt, we voegen je dan toe aan de groep en je ontvangt wekelijks de laatste updates over toekomstige duurloopjes.

Het is ook mogelijk je via onderstaande button aan te melden voor de WhatsAppgroep.

Aanmelden voor de WhatsApp groep 

Zondag 14 augustus: Duurloop uitje Monnickendam

Datum:
Aanstaande zondag gaan we lekker een beetje wind opzoeken in de omgeving van Monnickendam!! Er is zeker gelegenheid om na afloop een verkoelende duik te nemen! Je kunt kiezen uit 2 afstanden, 8 of 16 kilometer! 

Meer informatie

Zondag 21 augustus: Duurloop uitje Twiske

Datum:
Aanstaande zondag gaan we een prachtige route lopen in het Twiske! Je kunt kiezen uit 2 afstanden, 8 of 16 kilometer. Let op: er is geen horecagelegenheid, dus neem zelf iets te drinken mee voor na afloop. 

Meer informatie

Running Rhythms | Donderdag 1 september

Datum:
Op 1 september vindt het eerste hardloop én muziekevenement van We Run The City om de lancering van onze gloednieuwe Podcast te vieren! Hardlopen op het ritme van de fijne tunes van Sone, Music for Runners!! Deelname is gratis, iedereen is welkom. Meld je aan!

Meer informatie